New Year Walkathon

Start det nye år med manér og skyd 2021 igang med et Walkathon sammen med os.

Nyt år, ny energi, nyt mål. Hvis du også har lyst til at komme godt fra start i det nye år, så sæt dig som mål at gennemføre New Year Walkathon den 02. januar 2021.
 
New Year Walkathon er for dig som:
  • Ønsker et mål, samt har modet til at udfordre dig selv.
  • Har lyst til at starte det nye år ud med en personlig succes og dermed bane vejen for et godt år. 
  • Gerne vil være en del af et fællesskab, hvor du kan dele både de sure, hårde og kolde, men også glade, emotionelle og euforiske oplevelser. 
New Year Walkathon er et vandre-stævne, hvor det ikke handler om at komme først, men om at få alle med i mål. Fællesskabet danner rammen om dette event, hvor vi sammen går marathon distancen i møde. Vi sørger for at vise vej, styrer tempoet samt hvornår der holdes pauser og så gør vi vores bedste for at indpiske god energi og motivation undervejs. Alle kan være med uanset vandre-erfaring og for at give den bedste mulighed for et succesfuldt New Year Walkathon, afholder vi tre officielle Offline-Walks som træning og delmål undervejs.
New Year Walkathon bliver skudt i gang lørdag d. 02. januar kl. 08:15 ved Café Havehuset i Frederiksborg Slotshave i Hillerød. Herfra vil vi sammen bevæge os afsted på den 42,2 kilometer lange rute, som vi lover jer bliver helt unik med både slotsbesøg og dansk natur når den er allerbedst! Når vi efter ca. 10 timer har gennemført New Year Walkathon og krydser målstregen ved Café Havehuset, vil der blive serveret et glas glædesfyldte nytårsbobler med dertilhørende kransekage og en meget velfortjent medalje!!
 
HUSK ! Der er en udfordring i sig selv at gå 42,2 kilometer, men en endnu større udfordring at gøre det i januar måned, hvor det forventeligt bliver både koldt og vådt, og hvor det med garanti bliver tidligt mørkt. Vi har derfor følgende råd, til når du skal pakke rygsækken:
  • Vand/væske (2-3L) - vi sørger for vandpåfyldnings depoter undervejs.
  • En solid frokost og snacks, så du kan holde dig kørende på energi.
  • Regntøj, et par ekstra sokker og en varm bluse/jakke, så du kan holde dig tør og varm i pauserne. 
  • Pandelampe, så vi sammen kan navigere i mørket og nå målet i sidste ende.
Pris 350 kr. pr. person
Prisen inkluderer deltagelse til New Year Walkathon, vandpåfyldnings depoter undervejs, samt bobler, kransekage og en velfortjent medalje når vi sammen krydser målstregen. Herudover har du mulighed for gratis at deltage i alle tre Offline-Walks, som løber at stablen hhv. 1. november (20-22 km.), 29. november (26-28 km.) og 13 december (32-34 km.)
Du kan læse mere om de tre
Offline-Walks under fanebladet Events.
 
Vi glæder os til at se dig !