Offline-Walk 

Har du lyst til at trække stikket fra hverdagen? Har du lyst til at komme ud i den danske natur? Har du lyst til at mærke kulden på kinderne eller trætheden i benene? Eller har du sat dig som mål at gennemføre New Year Walkathon den 02. januar 2021, og har brug for træning og delmål undervejs? Så kom ud og gå med os ! 

I løbet af november og december 2020 afholder vi tre Offline-Walks.
Offline-Walk er for dig som:
  • Har brug for delmål undervejs i din træning til New Year Walkathon den 2. januar 2021.
  • Har et ønske om at blive klogere på dit gangtempo og din udholdenhed. 
  • Har et ønske om en sund livsstil og finder naturen som et fristed fra hverdagen.
  • Har lyst til at være en del af et aktivt vandre-fællesskab.
Første Offline-walk er allerede lige om hjørnet - søndag den 1. november sætter vi for alvor gang i vandre-træningen med 20-22 kilometer. Den 29. november øger vi distancen til omkring 26-28 kilometer og den 13. december tester vi benenes styrke og udholdenhed med en vandretur på 32-34 kilometer.

Alle Offline-Walks starter og slutter ved Café Havehuset i Frederiksborg Slotshave, med start kl. 08:15 og sluttid varierende afhængig af distance og tempo på dagen - vi påregner et gangtempo på 5 km/t ekskl. pauser. Ruterne er forskellige fra gang til gang og vil tage os rundt i naturskønne omgivelser i terrænet omkring Hillerød. Når vi kommer i mål ved Café Havehuset, byder vi på en kop kaffe, te, sodavand eller en alkoholfri øl, så vi sammen kan afrunde dagens Offline-Walk i hyggelige rammer. 
Da de tre Offline-Walks foregår i efterårs-/vintermånederne kan det blive både koldt og vådt undervejs, og jo længere vi kommer ind i vintermånederne jo tidligere bliver det også mørkt.
Derfor anbefaler vi dig at pakke vandretasken med følgende:
  • Vand, frokost og snacks, så du kan holde dig kørende på energi.
  • Regntøj, et par ekstra sokker og en varm bluse/jakke, så du kan holde dig tør og varm i pauserne og under afrundingen ved Café Havehuset. 
  • Pandelampe (særligt på ruten den 13. december 2020), så vi sammen kan navigere i mørket.
Pris 50 kr. pr. deltager pr. Offline-Walk 
*OBS - Husk at du kan deltage gratis i alle tre Offline-Walks, hvis du er tilmeldt vores New Year Walkathon. Som deltager i New Year Walkathon får du desuden førsteprioritet til deltagelse i vores Offline-Walks. 
Vi glæder os til at se dig !