top of page

Offline-Walk for en verden uden Sclerose

Lørdag den 1. maj 2021 inviterer vi igen til en Offline-Walk! Vi har glædet os så ufatteligt meget til endelig, efter en lang corona-lockdown, at kunne arrangere en hyggelig gåtur i den smukke danske natur. Denne gang bliver det med et vigtigt formål - nemlig at støtte op om en verden uden Sclerose. Så har du lyst til at trække stikket i et par timer? Har du lyst til at komme ud i den forårsrige danske natur? Og ikke mindst lyst til at støtte op om en vigtig Sclerose-forskning - så læs mere om eventet nedenfor.

Offline-Walk for en verden uden Sclerose lørdag den 1. maj 2021. 
Eventet er for dig som:​
  • Har lyst til at trække stikket i et par timer og finder naturen som et fristed fra hverdagen.
  • Har lyst til at komme ud og nyde den forårsrige danske natur
  • Har lyst til at være en del af et aktivt vandre-fællesskab
  • Har lyst til at støtte op om en verden uden Sclerose
Den 1. maj 2021 kl. 08:00 drager vi igen afsted på en hyggelig Offline-Walk. Som beskrevet ovenfor, drager vi denne gang afsted med et vigtigt formål - nemlig at støtte op om en verden uden Sclerose. Vi har valgt at eventet skal finde sted akkurat denne dag, da det også er denne dag at Sclerose-foreningen opfordrer til en fælles walk. Der er idag 16.500 danskere der lever med Sclerose og derfor har vi lavet en rute der sikrer os at vi hver især går 16.500 skridt - et skridt for hver scleroseramte dansker (det svarer til ca. en rute på 15 kilometer). Eventet finder sted med start og slut på vores gårdsplads på Frederiksværksgade 30, 3400 Hillerød. Der er mulighed for gratis parkering på Stutmestervej nær ved. 
Vi anbefaler at du pakker vandretasken med vand og lidt snacks, så du kan holde dig kørende på energi.
Vi har valgt at eventet denne gang skal være gratis, til gengæld vil vi sætte pris på hvis du har lyst til at donere et valgfrit beløb til den vigtige scleroseforskning! 
 
Jeg ønsker at donere
Vi glæder os til at se dig ! 
bottom of page