top of page

HEJ, velkommen til vores blog og tak fordi du læser med!

Som du måske allerede ved, hedder vi Stephanie og Nicolaj. Vi har været kærester siden 2015 og i oktober 2019 drog vi afsted på vores livs eventyr, da vi satte kursen mod Singapore med TV2's rejseprogram Først Til Verdens Ende. Et knapt to måneder langt eventyr, hvor vi tog afsted med motivationen og drømmen om at genfinde gnisten i vores forhold. Et huskøb og en hård renoveringsprocess, havde nemlig stjålet fokus fra parforholdet, så vi stod ved en skillevej i vores forhold. Med 7 uger uden mobiltelefoner, e-mails, arbejde og andre "forstyrrende" elementer, kom vi tilbage til vores gamle udgangspunkt. Et sted hvor glæden ved hinanden var vokset, gnisten havde fundet vej tilbage og vi var klar til at fortsætte vores liv sammen.

Vi har altid rejst meget sammen og har ind til nu besøgt 25 lande og tre kontinenter sammen i løbet af de fem år vi har været sammen. Nogle af landene har vi endda besøgt flere gange, hvorfor vi i gennemsnit nok har været ude og rejse fem-seks gange om året, af kortere eller længere varighed. Den statistik ønsker vi at bevare og forhåbentligt udbygge. Det var desuden fantastisk at mærke hvordan syv uger kunne bringe os tættere sammen. Det bekræftede os i hvorfor det er så vigtigt for os at komme ud og rejse. Udover alt det gode det gør for vores forhold, er det samtidig med til at udvikle os som personer. Vi føler at det er den bedste "uddannelse" vi nogensinde har taget. Pensum er uendeligt og vi lærer noget nyt for hver gang vi rejser - hvad end det er rundt i Danmark eller på den anden side af jorden. 

Vi ELSKER at rejse og vores drøm er, at vi kan leve et liv, hvor vi ikke føler os bundet - et liv hvor vi kan gøre hvad vi vil, når vi vil. Et liv hvor vi ikke behøver at bekymre os om, hvorvidt vi har råd til næste rejse og om vi kan få fri til det, men hvor vi blot skal finde ud af hvor den skal gå hen og hvor lang tid den skal vare. Vi har endnu ikke helt fundet ud af, hvordan vi når dertil, så imens vi arbejder på det, fortsætter vi med at rejse så ofte vi kan og deler ud af vores oplevelser på Instagram, Facebook og her på bloggen. 

 

 

IMG_5027.JPG

For flere billeder og små anakdoter...

&

thumb_PB040699_1024_edited_edited.jpg

OM BLOGGEN

Vores blog blev i første omgang oprettet som et redskab til at bearbejde hele den oplevelse det var for os, at deltage i en TV-produktion og at rejse om på den anden side af jorden uden mobiltelefoner eller fly. Det var intenst og vi havde brug for at få talt alt igennem, for at vi kunne komme videre og fortsætte den positive udvikling som rejsen havde startet. 

Udover at fungere som en slags "therpeutisk" redskab, ønskede vi naturligvis også at dele ud af alle de oplevelser vi fik undervejs. Vi vidste godt, at med flere par afsted og kun 40 minutters sendetid pr. afsnit, ville meget af det vi oplevede enten ikke komme med på TV eller måske kun blive vist i et begrænset omfang. Derfor ønskede vi også at bruge bloggen til at dele ud af vores yndlings oplevelser og øjeblikke. G
ennem tekst og billeder, kunne vi forhåbentligt give et endnu mere detaljeret billede af, hvordan det var at rejse fra Danmark til Singapore. 

Ved at lave en blog, håbede vi også på at kunne inspirere til at komme ud og opleve verden. Måske endda, at vores liv og udfordringer, men især også vores løsninger herpå, kunne være afspejlende for andre og være med til at skabe nye perspektiver i deres liv.

 

Bloggen var ikke tiltænkt til mere end at beskrive vores rejse i Først Til Verdens Ende. Men takket være jeres fantastiske feedback på vores skriveri, har vi besluttet at fortsætte med, at fortælle om vores rejser herinde. Bloggen vil derfor fremover også tjene det formål at vi kan gå endnu mere i dybden med vores eventyr end vi gør på Instagram og Facebook. Vi vil fortælle endnu mere om hvad vi oplever, hvilke tanker der ligger bag vores beslutninger og hvilke følelser vi gennemgår når vi rejser. Vi vil også forsøge at dele endnu mere ud af vores erfaringer med at rejse offline, og give jer tips til hvordan telefonerne kan fylde mindre på en rejse

bottom of page